1191 korisnika ako želiš pridruži se i ti

Rasta and Balkaton Gang u Novom Sadu

Rasta and Balkaton Gang u Novom Sadu

Datum21/12/2019

Start21:00

NazivRasta and Balkaton Gang

LokacijaMaster Centar, Hajduk Veljkova 11, Novi Sad, Srbija

StanjeKarte u prodaji

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, rođen je 16. novembra 1989. u Prištini. On je srpski R&B, reggae, hip hop pevač, kompozitor i producent.

Još kao mali, Stefan Đurić se nalazio u društvu domaćih rastafarijanaca, što je i najviše uticalo na njegovo umetničko ime, ali i nama neuobičajene stilove u muzici. Sa svojih 16 godina, 2005. je nastupao na tada najvećoj “dancehall” atrakciji u Evropi “Germanican Scout”. Od 2006. do 2009. bio je autor i voditelj dvočasovne emisije “Rege šou sa Stefanom” na jednoj nacionalnoj radio-stanici. Izdao je tri studijska albuma (Superstar, Indigo, Don Reggaeton) koji su doživeli ogromne uspehe i publici doneli neke od najvećih Balkanskih hitova. Njegovu karijeru osim vanvremenskih hitova obeležavaju i veoma uspešne saradnje sa domaćim i stranim artistima.

Osnivač je Balkaton i Balkaton Gang label-a, koji broje milionske preglede na digitalnim platformama širom sveta. Osim što je izvanredan izvođač, Rasta je pre svega producent koji svojim prepoznatljivim zvukom i energijom koju donosi kako u spotovima tako i na live nastupima osvojo je srca svoje publike Svoju karijeru definitivno kruniše velikim koncertom u Beogradskoj Štark Areni 15.09.2018. gde je pokazao da je jedan od najvećih breakthrough artista na domaćoj sceni i uopšte u jednoj muzičkoj eri.

Kolaboracije sa Cobijem, Cvijom i Alenom Sakićem, Darom Bubamarom, Anom Nikolić su samo neki od projekata u kojima je Rasta uklesao svoj ‘Balkaton’ zvuk.21. decembar – Master Centar Novosadskog Sajma – BALKATON GANG TOUR!

Pretprodaja ulaznica po specijalnoj ceni od 790 rsd do 1. oktobra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

DJ VinylSlovakia People Session 2 by DJ Vinyl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!